Y4T helpt mensen en organisaties groeien

Met Y4T help ik mensen, teams en organisaties met het creëren van een werkomgeving waarin iedereen niet alleen optimaal presteert, maar ook meer voldoening haalt uit het werk. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit de enige manier is waarop mensen en organisaties samen kunnen groeien.

Ik geloof in de kracht van echt luisteren, zonder direct te oordelen. Achter ieder gedrag zit namelijk een positieve intentie, al is dat soms niet direct duidelijk. Mensen op een fijne manier die intentie bij zichzelf of bij anderen laten ontdekken is iets waar ik telkens weer ontzettend veel energie van krijg.

Generatie Y 4 Talent

Y4T staat voor ‘generatie Y for Talent’. Zelf ben ik van de generatie Y en vind het bijvoorbeeld belangrijk om uitdaging, ontwikkelmogelijkheden en afwisseling te hebben in mijn werk. Ook ben ik graag onafhankelijk. Voor de generatie van mijn vader is zekerheid juist heel belangrijk, terwijl de generatie tussen ons in juist weer met name behoefte heeft aan een goede werk-privébalans. Ik vind dat er vaak te weinig aandacht is voor de verschillen tussen generaties, en wil hier zelf wel op focussen.

Het gezicht achter Y4T

Y4T is opgericht door mijzelf, Bjorn Bouwmeester. Na zeven jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest binnen arbeidsbemiddeling en enige tijd trainingen te hebben gegeven, heb ik in 2021 de knoop doorgehakt en besloten om te starten met Y4T.

Persoonlijke ben ik echt een natuur mens. Je kan me vaak buiten te vinden, op het strand of bij de duinen. Achter Wijk aan Zee ligt een groot duingebied, waar ik graag wandel met een podcast, luisterboek of muziek. Van muziek uit de jaren 80 geniet ik het meest. Daarnaast vind ik het erg leuk om te koken en ben ik altijd bezig met het ontwikkelen van mezelf. Zo volg ik vaak werk gerelateerde cursussen, maar ook gewoon dingen die ik interessant vind. Zo ben ik onlangs begonnen met een cursus Duits.

Meer weten over Y4T, over mijzelf of wat ik voor jullie organisatie kan beteken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Officieel gecertificeerd door

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van DISC of recruitment? Vul het contractformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.